top of page
18038_07_CORP_WEB_WINTER_2016_2017_BANNE

Vårat utbud av tjänster

Vi bokar dig överallt

Produkt

Det här är din produktbeskrivning. Ge en kort beskrivning och lista viktiga egenskaper, pris och annan information som kan vara relevant för potentiella köpare. Du kan även lägga upp en bild eller video som visar hur produkten ser ut och lockar användare att köpa.

Hotell

Vi erbjuder dig tusentals billiga hotell. Vi har något för alla, oavsett behov och budget. Vare sig du är på jakt efter bed & breakfasts, hostels, vandrarhem eller femstjärniga hotell, erbjuder vi alltid fantastiska lösningar. De flesta av våra hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift. Utöver specifika beställningar har vi även nära samarbeten med charterarrangörer och hotellkedjor där vi kan erbjuda väldigt förmånliga paket och priser på 3, 4 och även 5 stjärniga hotell.

Charter

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda charterresor runtom i hela världen till marknadens lägsta priser. Hos oss hittar du färdigpaketerade- och skräddarsydda charterresor efter dina önskemål. Vi hjälper dig att enkelt boka tillval som transfer, hyrbil och spännande utflykter. Som vanligt tillkommer aldrig extra kostnader som t ex telefonservice.

Charterresor erbjuds b.la. med VING, Turkietresor, Detur, TUI och Apollo som är tekniska arrangörer.

Kryssningar

En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Ombord på fartygen finns världar du inte trodde fanns och här erbjuds allt ifrån spännande utflykter i exotiska hamnar till lugna stunder vid poolen. Vi erbjuder bokningar för kryssningar runt om i världen. Vi hjälper dig naturligtvis att boka flyg, hotell, transfers och utflykter i kombination med kryssningen så att du får ett komplett researrangemang efter dina egna önskemål. 

Kryssningarna erbjuds med MCS Cruises, Royal Caribbean och Hurtigrutten som är tekniska arrangörer.

Gruppresor

Vi skräddarsyr grupp- och konferensresor över hela världen som passar era önskemål och budget. Vi bokar allt ni behöver för en lyckad resa med företaget, vännerna, familjen eller kunderna. Vi erbjuder även ett antal utvalda gruppresor om året med fasta avgångar. Ingen förfrågan är för stor, behöver du kombinera företagsresan med golf eller andra specifika event kan vi hjälpa dig.

De utvalda gruppresorna erbjuds med INCA TOURS AB som är teknisk arrangör.

Sportresor

Boka fotbollsresor & sportresor i världsklass hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud av billiga fotbollsresoer till England, Spanien, Tyskland med flera och givetvis även Champions League. Vi erbjuder Formel 1 resor till alla Grand Prix runt om i världen - eller varför inte en häftig MotoGP-resa till tävlingar i hela Europa. Genom oss kan ni boka hela paketresor och lösa biljetter till din fotbollsresa. Vi är flexibla i reseplaneringen av era sportresor och skräddarsyr fotbollsresor efter era önskemål. Vi erbjuder upplevelser för alla som har sport nära hjärtat.

Sportresorna erbjuds med BE RESOR som är teknisk arrangör.

Rundresor

Hos oss hittar du rundresor, paketresor samt tilläggsresor till flertalet länder. Resorna företas i internationell grupp med engelsktalande guide och kan bokas året runt med ett minimum av två personer. Till rundresan kan du också boka en eller flera tilläggsresor som du hittar under respektive land.

De utvalda gruppresorna erbjuds med INCA TOURS AB som är teknisk arrangör.

Visum

Skall du resa till ett av länderna nedan som kräver visum?
Vi hjälper dig med visum till bl.a. Armenien, Australien, Azerbajdzjan, Bahrain, Egypten, Förenade Arabemiraten, Irak, Kanada, Kuba, Elfenbenkusten, Gabon, Georgien, Indien, Iran, Kenya, Kuwait, Malaysia, Moldavien, Singapore, Sri Lanka, Turkiet, USA och många fler länder.

bottom of page