Låt oss förverkliga din drömresa

Fantastiska kryssningar där vi inkluderat allt!


Att kryssa är den totala semesterupplevelsen och ett minne för livet! Travel4you erbjuder kryssningar från de välkända rederierna Royal Caribbean International, MSC Cruises och Celebrity Cruises. Med dessa rederier får du en fantastisk kryssningsupplevelse, oavsett om du reser på kryssning till Karibien, Medelhavet, på Europas floder eller i kallare farvatten. I flertalet av våra paketresor har vi dessutom inkluderat flyg, transporter, hotell innan kryssning, aktiviteter och underhållning ombord och mycket annat. Även dricksen är inkluderad i flertalet kryssningar. Tänk på det när du gör dina prisjämförelser.

Mobirise

KRYSSNINGAR I MEDELHAVET

Kryssa bland Medelhavets många historiska och vackra platser. Upplev spännande, intressanta miljöer och en kulturell mångfald. Medelhavet tillhör Tickets mest bokade rutter och det är inte svårt att förstå varför. Vi erbjuder flera olika alternativ och rutter med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

Mobirise

KRYSSNINGAR I KARIBIEN

För dig som drömmer om Västindiens många exotiska platser är en veckokryssning i Karibien det perfekta alternativet. Bland alla populära destinationer i Karibien hittar du Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas, Caymanöarna m.fl. Vi erbjuder flera olika alternativ och rutter med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

Mobirise

KRYSSNINGAR PÅ NÄRA HÅLL

Med en kryssning i norden behöver du inte åka långt hemifrån. Besök den norska kusten med hisnande vacker natur, god mat med lokala råvaror, musik, polcirkeldopp och oförglömliga upplevelser som valsafari i Andenäs och kungskrabbsfiske i Finnmarken. Eller res på en kryssning från Stockholm eller Köpenhamn i Östersjön samt Norra Europa. 
Mobirise

ÖVRIGA VÄRLDEN

Det finns mycket att se i världen, och genom att åka på en kryssning får du se många platser på kort tid. Kanske hittar du ett nytt favoritställe. Här hittar du kryssningar till t.ex. Sydamerika, Alaska och Asien. Besök öknen i mellanöstern, djungler i Sydamerika eller res som en upptäcksresande på ett expeditionsfartyg och upplev spännande kulturer och spektakulär natur med isbjörnar, pingviner, vulkaner, isberg och glaciärer i de vita vildmarkerna på Grönland, Patagonien och Antarktis.

TRAVEL4YOU

Contacts

+46(0)31-18 20 20
Alekärrsgatan 4, 415 02 Göteborg, Sweden
Mån-Fre: 10-17 Lör - Sön: Stängt

Recent Trips

Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise

© Copyright 2023 TRAVEL4YOU - All Rights Reserved